Rancigaj Design

Spoznajte naše storitve

Združujemo 30+ storitev na področju industrijskega oblikovanja in oblikovanja vizualnih komunikacij, s katerimi bomo izboljšali vaše izdelke in podobo blagovne znamke.

S sposobnostmi strateškega razmišljanja za reševanje problemov in študijami primerov našim strankam pomagamo oblikovati vrhunske izdelke, ki so pametnejši, privlačnejši in varnejši za uporabo. Pri oblikovanju in načrtovanju izdelkov je potrebno poznavanje materialov in proizvodnih procesov, da lahko našim strankam ponudimo oblikovanje trdih površin, varjencev, oblikovanje pločevine, 3D tisk, obdelava lesa, CNC, 3D tisk, itd. Kreiramo in načrtujemo koncepte novih izdelkov, izboljšave obstoječih izdelkov, vizualne komunikacije in prepoznavnost blagovih znamk. Za različna podjetja oblikujemo in načrtujemo dizajn novih izdelkov, kot so el. naprave, pohištvo, igrače, promocijski materiali, itd…. Naše storitve segajo od 2D do 3D oblikovanja, pri čemer vsak projekt obravnavamo kot priložnost za ustvarjanje nečesa izjemnega. Z vami sodelujemo od začetne ideje do končnega izdelka in se trudimo preseči vaša pričakovanja.  Pri celostnem in strateškem oblikovanju vaših izdelkov,  nudimo tudi storitve grafičnega oblikovanja, s katerim vaše izdelke opremimo tudi z estetskim znakom, grafičnimi detajli in opozorilnimi piktogrami.  Poskrbimo pa tudi za izdelavo 2D in 3D predstavitev kot so video animacija, vizualizacije, foto-montaža, itd, s katerimi bodo vaše ideje izstopale od povprečja. Skupaj ustvarjamo boljšo prihodnost.  

S sposobnostmi strateškega razmišljanja za reševanje problemov in študijami primerov našim strankam pomagamo oblikovati vrhunske izdelke, ki so pametnejši, privlačnejši in varni za uporabo. Pri oblikovanju in načrtovanju izdelkov je potrebno poznavanje materialov in proizvodnih procesov, da lahko našim strankam ponudimo oblikovanje trdih površin, varjencev, oblikovanje pločevine, 3D tisk, litju v kalupe, obdelava lesa, CNC, itd. Kreiramo in načrtujemo koncepte novih izdelkov, izboljšave obstoječih izdelkov, vizualne komunikacije in prepoznavne blagove znamkeZa različna podjetja oblikujemo in načrtujemo dizajn novih izdelkov, kot so el. naprave, pohištvo, igrače, promocijski materiali, itd….Z vami sodelujemo v procesu od ideje pa vse do serijske proizvodnje vašega izdelka. Naše storitve segajo od 2D do 3D oblikovanja, pri čemer vsak projekt obravnavamo kot priložnost za ustvarjanje nečesa izjemnega. Z vami sodelujemo od začetne ideje do končnega izdelka in se trudimo preseči vaša pričakovanja.  Pri celostnem in strateškem oblikovanju vaših izdelkov,  nudimo tudi storitve grafičnega oblikovanja, s katerim vaše izdelke opremimo tudi z estetskim znakom, grafičnimi detajli in opozorilnimi piktogrami.  Poskrbimo pa tudi za izdelavo 2D in 3D predstavitev kot so video animacija, vizualizacije, foto-montaža, itd, s katerimi bodo vaše ideje izstopale od povprečja. Skupaj ustvarjamo boljšo prihodnost.  

Storitve

S čim se ukvarjamo?

Brand Strategy

Brand Analysis

Brand strategy

Brand Positioning

Brand Expression

Brand Consulting

Brand Communication

Brand & Corporate Design

Advertising & Commercials

Web Design

Content & Social Media

Retail & Tradeshow Design

Research

Design Research

Design Analysis

UX Research

Brand Research

Experience Testing

Product Engineering

Design analysis

Hard Modelling

Digital Modelling

3D Visualisation

3D Printing

Design for manufacturing

Industrial Design

Product Design

UX Design

UI Design

Interaction Design

Product design

Industrial Design

Product Design

UX Design

UI Design

Interaction Design

Spatial design

Spatial concept

Interior design

Public interior design

Interior visualisation

3D walkthrough

Retail & Tradeshow design

Design development

Design Iterations

Drawing & Sketching

Digital Drawing & Sketching

3D Visualisations

Design Consulting

Strategic innovation

Concept design

Product Innovations

Strategic Planning

Innovation strategy

Graphic Design

Graphic design

Printable design

Promotional material

Web and social media design

Vector design

3D Visualisation & Animation

3D Animation

2D Animation

Architecture walkthrough

Video editing

Digital product design

Web design

Interaction Design

UX Design

UI Design

Wireframe

Discover Rancigajdesign

Play Video

Izboljšave, razvoj in strateška inovacija

Vaše izdelke lahko izboljšamo iz več vidikov; Iz vidika uporabnosti, izgleda, ergonomije, vizualne podobe, itd…

Spoznaj naše delo

Naši zadnji projekti

Povežimo se...

Skupaj bomo oblikovali prepoznavnost vašega podjetja in ustvarili trajen vtis.
Začnite ustvarjati z studijem Rancigajdesign, kjer vsak oblikovalski projekt postane doživetje.